Otevřete detail kurzu, zvolte záložku Přidělení.

V následujícím dialogu zvolte způsob přidělení kurzu, kde volíte jednu z následujících možností:

  • zda chcete kurz přidělit jen uživatelům, kteří ho dosud nemají přidělený,
  • uživatelům, kteří ho mají přidělený, ale chcete jim ho “přeobjednat” (3. možnost),
  • kombinaci obou výše popsaných možností.

Dále vyberte uživatele (dle organizační struktury resp. dle společnosti nebo skupiny), jazykové nastavení uživatelů a stiskněte tlačítko Přidělit.

Uživatelům, vybraných dle zvolených kritérií bude odeslána notifikace o přidělení kurzu.